fbpx
slider

„Lexus“ išleido savo pirmąją elektroninę kulinarijos knygą – Kulinarijos Perspektyvos. Pirmoje iš dviejų instaliacijų, ši knyga pateikia savo partnerių kulinarijos įžvalgas, taip pat patrauklų, egzotiškų skonių pilną meniu, kuriame gausu Rytų bei Australazijos regionų receptų. Kiekvienas receptas buvo išbandytas „Lexus“ renginiuose.

Prie šios knygos realizavimo prisidėjo rašytojas bei redaktorius Joshua David Stein, kuris buvo nominuotas James Beard apdovanojimui.

Paversti patiekalų kūrimą į kulinarinį meną yra žmogiška, o detalus to įgyvendinimas įrodo išsivysčiusį šio amato lygį. Didelis dėmesys detalėms ir meistriškumas yra pagrindinės savybės, apibūdinančios „Lexus“ prekinį ženklą. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar ilgametis kulinarijos ekspertas, pirmoji receptų kolekcija susideda iš kelių patiekalų, kurie apima skirtingus sudėtingumo lygius, tačiau visi gali būti pilnai paruošiami kiekvieno namų virtuvėje.

„Kulinarijos Perspektyvos suteikia „Lexus“ galimybę komunikuoti su auditorija temomis, kurios jiems įdomios, tuo pat metu susipažinti su talentingiausias pasaulio kulinarijos meistrais. Mes tikimės, kad mūsų auditorija įvertins šią galimybę atrasti savyje epikiūro meną,“ sakė Brian Bolain, „Lexus International“ generalinis direktorius.

Šefė Nyesha J. Arrington, kurios receptai vertinami dėl šviežių ingredientų, kruopščiai atrinktų iš vietinių ūkininkų, bei kurios kulinarinį požiūrį įkvepia įvairios kultūros, skoniai ir metodai iš viso pasaulio, kulinarinės knygos pratarmėje kalba apie gilesnes kulinarijos temas bei gerų patiekalų vertinimą. Ši ištrauka apibendrina knygos nuostabą, žavesį bei begalinę vertę, priversdama skaitytojus apmąstyti santykį tarp knygos unikalių dalių bei džiaugsmo, kurį suteikia jos detalės. Toks džiaugsmo suteikimas įeina į „Lexus“ svetingumo filosofiją, dar vadinamą omotenashi.

Išleisdami Kulinarijos Perspektyvas, „Lexus“ tikisi, jog kiekvieno šefo požiūris į jo sukurtą receptą, įkvėptą ingredientų, geografijos ir kultūros, bei jų pasakojimai ir mąstymas sustiprins auditorijos kūrybiškumą ir smalsumą kurti bei tyrinėti.


Atgal